boligen
meze
området
aktiviteter
priser
kørevejledning
kontakt
links
Klik på billederne for stor størrelse
Dansk Version / Danish Version Engelsk Version / English Version

Byen Meze

Meze er en dejlig sydfransk by ved vandet , beliggende i den østlige del af området Languedoc-Roussillion, lige op mod Provence. 30 km til Montpellier, hvortil Cimber Air flyver ugentlig i sommersæsonen og Ryanair hele året, 20 km til Sete og 140 km til Avignon.

Meze er en by med 8.000 faste indbyggere, og utrolig velholdt. Bystyret er ved at udskifte vejbelægning i midtbyen, til den oprindelige. Flere steder i byen er der små åbne pladser - enten med et oliventræ eller en palme.

Marinaen er meget hyggelig, med mange sejl- og motorbåde, omkranset af diverse restauranter. Dagens "Menu du jour" koster omkring 12-14 euro, så kan du vælge mellem dagens ret eller muslinger, østers og snegle - ofte med 1 glas vin.

Her kan du spadsere til det hele: grønthandler, købmand, slagter eller til en af byen mange bagere for at købe din baguette.
I udkanten af byen er der 2 større supermarkeder hvor alt kan købes. Besøg den lokale cafe og nyd livet og folk der passerer forbi - der sker altid noget i byen.

Klik på kortene for stor størrelse
I udkanten af byen er der flere lokale vinbønder, som du bestemt må besøge - den lokale vin er god og billig.
I husets bog er der flere oplysninger om hvor vi foretrækker at handle.

I området omkring Meze findes mange udflugtsmål, eller evt. en god vandretur.
I baglandet findes bjergkæden Cevennerne med et hav af muligheder.

Meze er et godt
udgangspunkt for en god ferie.

Til top